WEB

Construïm un espai mediterrani per la pau, la justícia, la dignitat i els drets dels pobles

14, 15, 16 i 17 de novembre
Darrera actualització: dijous 8 de novembre de 2007

La Mediterrània ha estat de bell antuvi, per la seva situació geogràfica, una cruïlla entre Àsia, Àfrica i Europa, un espai de trobada i d’intercanvi de cultures i religions; un espai que també ha conegut, però, al llarg de la història, moments tràgics i de violència extrema.

Creiem que en aquest espai, del qual formem part integral pels nostres llaços històrics i culturals, cal promoure el coneixement i respecte mutu i afavorir el diàleg entre cultures. Cal fomentar un veritable respecte pels drets humans, tant individuals com col·lectius, i permetre el desenvolupament dels processos endògens de democratització. Tot això, òbviament, en un marc de ple respecte pels drets inal·lienables de les persones i els pobles, la democràcia, la llibertat d’expressió i el pluralisme, drets que garanteixen una existència digna.

És per tot això que, enguany, el CIEMEN, SODEPAU i la Plataforma Aturem la Guerra s’han coordinat per organitzar unes jornades amb tallers temàtics d’anàlisi i reflexió sobre l’espai mediterrani que porten per títol “Construïm un espai mediterrani per la pau, la justícia, la dignitat i els drets dels pobles” .

Aquestes jornades tindran lloc els dies 14, 15, 16 i 17 de novembre i combinaran un cicle de tallers dirigits a activistes i tècnics d’organitzacions i moviments socials “Xarxa de pobles i comunitats no plenament reconeguts de la Mediterrània” amb ponències de portes obertes dirigides a un públic més ampli.

En els tallers hi participaran organitzacions d’arreu del mediterrani per tractar, entre altres temes, sobre: caldria buscar un nou concepte de territori i frontera? Relacions biodiversitat i sociodiversitat. Refugiats i exiliats, etc. Per més informació sobre els Tallers: CIEMEN, T. 93/444 38 00

Veieu programa complet amb pdf per a més informació.

Veure en línia : +info

Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | icone statistiques visites | info visites 285681

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Donem suport   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.17 + AHUNTSIC

Creative Commons License