WEB

Presentació del documental Shorok: Cinc dones que prenen la paraula

28 de novembre de 2007 a la Farinera del Clot
Darrera actualització: divendres 23 de novembre de 2007

Shorok en àrab significa aurora. Fent una petita sinopsis podríem dir que: “Khadija, Salwa, Hoda, Nadia, Saïda, cinc dones marroquines prenen la paraula per fer-nos partícips de la seva lluita personal i col·lectiva, reclamant un futur més equitatiu i més digne. Totes aporten la seva llum per a mostrar-nos els primers temps d’un canvi que ha d’arribar”.

El documental Shorok està dirigit per la directora Yolanda Olmos i és el resultat d’un projecte de col·laboració entre l’associació marroquina Al Mahron i Entrepobles. L’inici de la cooperació va començar el 2002 per a donar impuls al Centre de Dones de F’nideq (Castillejos-Tetuan), projecte paral·lel a les activitats d’atenció social, jurídica i psicològica i de formació que inclouen diverses iniciatives per a fer conèixer la situació de les dones al nord del Marroc i promoure l’equitat de gènere.

El documental Shorok està concebut per a ser divulgat tant al Marroc com al nostre país.

Per concloure l’acte hi haurà un col·loqui amb Yolanda Olmos, directora d’aquest documental i de Vos que sos mi hermana, i Verena Stolcke, antropòloga i feminista.

Aquest acte compta amb la col·laboració de Xarxa Cornisa i amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, Fons Català de Cooperació, Institut Català de les Dones i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Confirmeu la vostra assistència a epueblospangea.org

Veure en línia : +info

Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | icone statistiques visites | info visites 287580

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Recomanem   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.17 + AHUNTSIC

Creative Commons License