WEB

Estrena del documental "The 11th hour"

27 de novembre inici del Festival Internacional de Cinema, Pau i DDHH
Darrera actualització: divendres 23 de novembre de 2007

El documental recull les veus dels més importants científics i pensadors que presenten els fets i parlen dels temes més urgents als que s’enfronta el planeta.

La pel·lícula està produïda i narrada per Leonardo DiCaprio, i s’estrenarà en primícia durant la inauguració del V Festival Internacional de Cinema, Pau i Drets Humans que tindrà lloc a Barcelona, el proper dimarts 27 de novembre a la Sala 5 dels Cinemes Aribau.

L’estrena comptarà amb la presència de Keny Ausubel y Nina Simons, fundadors de Bioneers, Carles Mendieta director de la Fundació Fòrum Ambiental, Concha Pinós directora i fundadora del Festival, Myo Thein, líder de la resistència birmana a l’exili, Thubten Watgchen, director de la Casa del Tibet, Anna Rosa Martínez, delegada de Greenpeace a Catalunya

La Vena. edició del Festival Internacional de Cinema, Pau i Drets Humans proposa una trobada per a la consciència social, una reflexió sobre pau, cooperació, desenvolupament, refugiades, mines antipersona, crisi humanitària, pena de mort, accés a l’aigua, llibertat, escalfament global i minories.

Si desitges assistir envia un correu a vficpdhyahoo.es amb el teu nom i cognoms o organització.

Les 1100 entrades es regalaran per rigorós ordre de sol·licitud.

http://wip.warnerbros.com/11thhour/

Veure en línia : +info de tot el Festival

Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | icone statistiques visites | info visites 287580

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Recomanem   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.17 + AHUNTSIC

Creative Commons License