WEB

Somàlia i la guerra global

Darrera actualització: dimecres 21 de febrer de 2007

- Xerrada/Debat: Somàlia i la guerra global
- Dimecres 28 de febrer a les 19,30 hores
- A la seu de les Federacions Catalanes d’ONG’s (antiga casa del món, carrer les Tàpies, 1-3, Barcelona)

JPEG - 46.7 kB
Guerra a Somàlia

Somàlia és un d’aquests països a cops anomenats sense Estat perquè no reuneix els estàndards de la comunitat internacional. Alhora, és un país absent, durant molts anys, dels mitjans de comunicació que ara torna a ser focus d’atenció. Però, què hi està passant? Què hi ha darrera dels Tribunals Islàmics? Són realment una amenaça terrorista? Quin paper té el factor religiós en el conflicte? Com es justifica la intervenció armada dels Estats Units? I la d’Etiòpia? Quines conseqüències pot tenir el tancament de fronteres per part de Kenya? Hi ha ingerència per part d’altres països? Quines són les conseqüències per a la població somali de la manca de govern i del poder dels senyors de la guerra? És aquesta una nova guerra “preventiva” contra el terrorisme internacional?

Per parlar de la realitat de Somàlia el Centre de Treball i Documentació ha convidat a Alejandro Pozo, analista i investigador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau qui fa un any ha tornat de Somàlia després d’una estada com ha treballador humanitari.

Veure en línia : Més informació

Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | icone statistiques visites | info visites 287580

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Memòria d’activitats  Seguir la vida del lloc Memòria d’activitats 2007   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.17 + AHUNTSIC

Creative Commons License