WEB

Primera crida per una Assemblea de Moviments Socials al Fòrum Social Català

15 de desembre al local de COBAS de 12h a 14h
Darrera actualització: dimecres 12 de desembre de 2007

Volem convocar a totes les organitzacions, entitats i moviments socials a participar en l’organització de l’Assemblea de Moviments Socials que es celebrarà durant el Fòrum Social Català a finals de gener del 2008.

És important que ens comencem a trobar per definir quins temes volem tractar en aquesta assemblea, què en volem treure, cap a on volem anar, per què ens pot ser útil.

La reunió serà al local de COBAS


Carrer Mallorca 96. Metro-Hospital Clínic (L5) i Urgell (L1)

CRIDA PER LA PREPARACIÓ DE L’ASSEMBLEA DE MOVIMENTS SOCIALS durant el FSCat 2008

Què és l’Assemblea de Moviments Socials (AMS):

L’AMS es constitueix per la lliure participació dels moviments, organitzacions, col·lectius i entitats socials que havent desenvolupat els seus treballs en els seminaris i activitats en el marc del Fòrum Social Català volen proposar els seus acords sobre posicionaments i propostes d’acció a l’Assemblea.

L’AMS és autònoma en relació al Fòrum Social Català i es autoconvocada pels moviments socials que desitgin participar.
L’AMS no pretén representar més que els moviments socials que en ella participin. És per això que el document generat a l’AMS estarà signat per aquells moviments socials que així ho vulguin fer.

El funcionament de l’Assemblea és democràtic i la seva preparació té caràcter obert.

Quins objectius té l’Assemblea de Moviments Socials:

L’objectiu principal de l’Assemblea és afavorir la coordinació i el desenvolupament de sinergies positives entre els diversos moviments socials en la lluita contra el neoliberalisme.

Amb tal finalitat, i com ve sent tradicional en les Assemblees dels Moviments Socials que després dels diversos Fòrums Socials s’han desenvolupat fins a la data, aquesta treballa per:

- Recollir les lluites, estratègies, accions i mobilitzacions dels moviments socials catalans que vulguin participar-hi.
- Millorar la comunicació, articulació i el treball en xarxa dels moviments socials catalans.
- Aconseguir unes dates clau d’acció per als moviments socials catalans, que afavoreixin la coordinació dels moviments socials catalans i augmentin l’impacte de les seves mobilitzacions.

Finalment, l’Assemblea de Moviments Socials acorda els mitjans per a gestionar la difusió i implementació de l’Agenda.
L’AMS pretén recollir no només les propostes dels moviments socials que participin el dia 26 de gener a la reunió que hi tindrem a la fi del FSCat, sinó que es vol obrir un mecanisme per recollir totes les propostes que arreu del territori es generin i vulguin incorporar-les a l’AMS.


Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | icone statistiques visites | info visites 285681

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Donem suport   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.17 + AHUNTSIC

Creative Commons License