WEB

Debat: Energies renovables un model utòpic o possible?

Dijous 13 de desembre a les 19:30
Darrera actualització: dijous 13 de desembre de 2007

Les energies renovables cada dia guanyen més terreny en un entorn de gran demanda energètica creixent que, fortament condicionat per l’encariment del preu del petroli i l’esgotament progressiu dels recursos fòssils convencionals, necessita solucions per assegurar l’aprovisionament energètic del futur. Per aquest motiu, des del Col·legi volem afavorir el debat i el coneixement sobre l’abast i capacitat d’aquestes alternatives al model energètic actual.

Amb aquest debat ens volem apropar més al potencial real d’aquestes fonts d’energia que avui lluiten per guanyar un espai i trencar amb la cultura energètica actual basada en els carburants fòssils. Probablement, no hi ha postulats contra les energies renovables, però si que hi ha posicionaments que consideren que la producció és cara i insuficient, i que sense subvencions els generadors no sobreviurien.

- Sr. Antonio Colino, conseller del Consell de Seguretat Nuclear. Acadèmic de la Reial Acadèmia d’Enginyeria. Membre de la Comissió d’Aigua i Energia i la Comissió de Medi Ambient del Col.legi d’Enginyers de Camins.

- Sr. Joaquim Corominas, director d’Ecoserveis i cofundador d’Ecotècnica. Investigador associat de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental de la UAB.

- Moderador: Josep Maria Ureta, director d’opinió d’El Periódico de Catalunya

Lloc: Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports — Catalunya


Carrer Els Bergós, 16. Barcelona

us convidem a ser-hi presents

adjuntem el programa del debat

Veure en línia : +info

Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | icone statistiques visites | info visites 285682

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Recomanem   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.17 + AHUNTSIC

Creative Commons License