WEB

Presentació del llibre "El futur del Fòrum Social Mundial"

dimarts, 22 de gener, a les 19h
Darrera actualització: dijous 17 de gener de 2008

El Fòrum Social Mundial ha esdevingut un referent internacional per a les forces oposades al neoliberalisme. Més enllà de l’èxit indubtable que el procés del Fòrum ha tingut, aquest també s’enfronta a importants desafiaments i reptes de futur. Després de set edicions, el Fòrum necesita mantenir-se com un instrument útil i vital, evitant caure en rutines i en dinàmiques d’institucionalització que podrien ofegar-lo, per a poder continuar sent un projecte inspirador per a la resistència a la globalització neoliberal.

A càrrec de:
- Josep Maria Antentas i Esther Vivas, coautors de l’obra
- Jaume Botey, professor de la UAB

Espai Icària. Arc de Sant Cristòfol, 11-23. Barcelona. (metro: Arc de Triomf)

Aquest llibre reflexiona sobre els assoliments, límits i reptes del procés del Fòrum Social Mundial a través de les opinions de diferents autors compromesos i que aporten diversos punts de vista. També s’hi fa un balanç del recorregut del Fòrum des de l’any 2001 fins al present, realitzant a més una anàlisi detallada de la seva última edició a Nairobi.

Autors: Éric Toussaint, Walden Bello, Olivier Bonfond, Immanuel Wallerstein, Wangui Mbatia, Michael Warschawski, Miguel Romero, Josep Maria Antentas, Esther Vivas, Hassan Indusa, Pierre Rousset.


Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | icone statistiques visites | info visites 285682

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Donem suport   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.17 + AHUNTSIC

Creative Commons License