WEB

Sabino Ormazabal nos agradece el soporte que ha recibido.

Sabino Ormazabal Elolaren eskertza elkartasuna adierazi diotenei
Darrera actualització: dijous 24 de gener de 2008

En Sabino volia fer-nos arribar un missatge i us l’adjuntem en aquest article. A més volem dir-vos que hem començat a preparar una campanya per aconseguir un fons econòmic de recolzament al Sabino, per retornar la fiança a aquells que l’han avançada i en previsió de les despeses i la possible condemna quan la sentencia sigui ferma o quedi anul·lada. La fórmula no és cap novetat, es tracta d’una bons d’ajuda que començarem a repartir en un proper sopar.

Sabino quería hacernos llegar un mensaje y os lo mandamos adjunto a este artículo. Además deciros que hemos comenzado a preparar la campaña para conseguir fondos en apoyo de Sabino, para devolver la fianza a los que han adelantado el dinero y en previsión de los gastos y la posible condena a Sabino a la espera de que la sentencia sea firme o quede anulada. La fórmula no es ninguna novedad, se trata de unos bonos cuyo primer reparto haremos en una cena en favor de Sabino que se desarrollará pronto. Y en más aspectos de la campaña pues reconocer que tampoco sabemos muy bien por donde tirar a la espera de este limbo eterno en el que se encuentra Sabino.

Sabinok zera bidali nahi zizuen, idatzi bat eta hala atxeki dizuegu testura. Honetaz gain ari gara lanean bere aldeko diruren bat lortzeko, fidantzako dirua berreskuratu eta zigorra konfimatuz geroko zigorrari aurre egin ahal izateko. Ideia nahiko klasikoa da, bono batzuk ateratzea. Bono hauen lehen banaketa afari batean egingo da eta hortik aurrera heda daitezen saiatuko gara. Kanpainaren nondik norakoei dagokionean, bada, egia esan egoerak nahiko jaten gaitu halako egoera berezian baita Sabino eta ez dakigu nola amaituko den.

Veure en línia : +info

titre documents joints

Carta del Sabino en català

11 de febrer de 2008
info document : PDF
44.5 kB

Carta de Sabino en castellano

24 de gener de 2008
info document : PDF
11.3 kB

Carta de Sabino en euskara

24 de gener de 2008
info document : PDF
11 kB

Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | icone statistiques visites | info visites 287580

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Donem suport   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.17 + AHUNTSIC

Creative Commons License