WEB

Per Gaza: "Aïllem l’estat d’Israel"

Dijous 24 de gener, a les 20 h, a Plaça Sant Jaume de Barcelona
Darrera actualització: dijous 24 de gener de 2008

Aïllem l’Estat d’Israel. Trenquem el bloqueig a Gaza!!!! La nit de diumenge, 20 de gener, la població de Gaza es va trobar a les fosques, i a punt de perdre el subministrament d’aigua i de veure el col·lapse total del sistema sanitari.

Davant d’aquesta terrible situació, convoquem una concentració, aquest dijous 24 de gener, a les 20 h, a Plaça Sant Jaume de Barcelona, amb el lema “Aïllem l’Estat d’Israel. Trenquem el bloqueig a Gaza”.

El bloqueig que imposa l’Estat d’Israel és un càstig col·lectiu, imposat de forma indiscriminada a una població civil. És, per tant, il·legal, i es mereix una sanció internacional. Veiem, però, que els governs europeus, en lloc d’exigir responsabilitats a Israel, es fan còmplices de les seves accions, al col·laborar amb el bloqueig de Gaza, continuant donant suport econòmic i venent armes a l’agressor israelià.

Exigim que s’aixequi de forma immediata el bloqueig criminal a Gaza, i que s’aïlli l’Estat¡ d’Israel mentre aquest continuï trepitjant els drets humans del poble palestí. Hem preparat diverses mobilitzacions:

- Concentració, aquest dijous 24 de Gener a les 20 h, a la plaça Sant Jaume de Barcelona, amb el lema: “Aïllem l’Estat d’Israel. Trenquem el bloqueig de Gaza”

Es demana que tothom porti espelmes.

- En aquesta mateixa línia un grup de persones vetllaran durant tota la nit amb espelmes, en solidaritat amb la població de Gaza a la plaça Universitat, a partir de les 21 h.

Així mateix, enviem una salutació solidària a la població de Gaza, i els fem saber que no els deixarem sols.

Convoca: Plataforma Aturem la Guerra, Comunitat Palestina de Catalunya i Xarxa d’Enllaç amb Palestina

Contacte: Àlex Hinno (portaveu Comunitat Palestina de Catalunya) comunitat.palestinagmail.com

+ informació

www.aturemlaguerra.org www.xarxapalestina.org www.palestina.cat www.sodepau.org


Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | icone statistiques visites | info visites 287579

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Donem suport   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.17 + AHUNTSIC

Creative Commons License