WEB

Es presenta el Fòrum Anticapitalista de Reflexió i Generació d’Alternatives -FARGA-

Divendres 8 de febrer, 19 CCCB, Barcelona
Darrera actualització: dimarts 5 de febrer de 2008

La percepció que és necessària la renovació del discurs de l’esquerra i la seva concreció en un projecte alternatiu està molt estesa, i segurament la comparteixes.

Però el capitalisme i el neoliberalisme han fet impossible construir amb coherència tota mena de discurs alternatiu. “No hi ha alternativa possible”, diuen. El punt de partida, doncs, per reconquerir aquest espai perdut és el ideològic.

Un reduït nombre de persones, procedents de diferents tradicions, hem considerat necessari iniciar aquest camí amb l’intent de construir un discurs comú i alternatiu. I fer-ho entre tots i totes, sense prejudicis ni jerarquies.

Aquest és el propòsit del “Fòrum Anticapitalista de Reflexió i Generació d’Alternatives”, FARGA, amb la voluntat que sigui un espai de reflexió i de propostes per superar el sistema present.

Amb la participació de: Josep Mª Antentas, Mariano Aragon, Luis Blanco, Jaume Botey, Miquel Candel, Rosa Cañadell, Ramon Franquesa, Gemma Galdón, Antoni Lucchetti, Maria Maffioli, Lluis Rabell, Miquel Riera, Diosdado Toledano, Pere Serrad, Iñaki Vazquez, Ester Vivas.

Divendres 8 de febrer, a les 19 h.

Al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, CCCB, Carrer de Montalegre 5

Veure en línia : +info

Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | icone statistiques visites | info visites 287580

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Recomanem   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.17 + AHUNTSIC

Creative Commons License