WEB

XXII Conferència Catalana per a un futur sense Nuclears i energèticamnet sostenible.

Barcelona, 26 d’abril del 2008
Darrera actualització: divendres 15 de febrer de 2008

En nom del Grup Català de Tècnics Per un Futur No Nuclear vos anunciem que el proper 26 d’abril tindrà lloc la XXII CONFERÈNCIA CATALANA PER UN FUTUR SENSE NUCLEARS I ENERGÈTICAMENT SOSTENIBLE, la qual continua la tasca de pressió perquè Catalunya pugui abandonar el malson nuclear i l’addicció als combustibles fòssils i pugui fer via pel camí de la sostenibilitat energètica.

Per fer-ho possible hem d’obrir la porta a l’ús generalitzat de les fonts d’energia que flueixen de forma natural per la biosfera: el Sol, el vent, l’aigua, la biomassa, la calor de la terra, etc. combinat amb fer que l’energia es faci servir amb moderació i amb la màxima eficiència, tan a nivell de generació com a nivell d’ús final.

En l’edició d’aquest any, a més a més de recordar l’accident més gran que mai hi ha hagut en una central nuclear, dedicarem la conferència a ESCENARIS I PROPOSTES ENERGÈTIQUES SENSE COMBUSTIBLES FÒSSILS NI NUCLEARS ARREU DEL MÓN.

Enguany la Conferència formarà part d’un esdeveniment més àmpli, el X FÒRUM DE L’ENERGIA SOSTENIBLE, que es reunirà els dies 24, 25 i 26 a Barcelona.

Recordem que el 26 d’abril serà el 22è aniversari de l’accident a la central nuclear de Txernòbil. Aquesta és la raó de l’existència de les conferències que per 22è any consecutiu el GCTPFNN organitza a Barcelona. També aquest any la XXII CONFERÈNCIA CATALANA PER UN FUTUR SENSE NUCLEARS I ENERGÈTICAMENT SOSTENIBLE s’emmarcarà dins dels actes que arreu del món (i també a Catalunya) tindran lloc en ocasió del DIA DE LA TERRA – 2008 i que a nivell mundial són coordinats per Earth Day Network.

En el cas d’estar-ne interessats/des vos demanem que ens envieu la butlleta adjunta tan aviat com pugueu. També la podeu fer arribar per e-mail a: gctpfnnarrobaenergiasostenible.org . La col·laboració pot ser econòmica o en forma de difusió entre els vostres membres i cercles d’influència.

Recordeu que les Conferències Catalanes per un Futur Sense Nuclears i Energèticament Sostenible són una de les poques activitats que, entorn de l’energia, s’organitzen a Catalunya de forma independent dels poders energètics, econòmics i polítics. Enguany celebrarem la seva 22a edició.

Restem a la vostra disposició. Amicalment

Dr. Joaquim Corominas , Dr. Josep Puig

Butlleta de col·laboració (ompliu-la i envieu-la a l’adreça del GCTPFNN)

Per la present l’entitat_____________________________________________________

comunica al GCTPFNN que vol col·laborar en la realització de la XXII CCPFSN i per això:

0. Acompanya un xec per valor de _________ Euros lliurat a nom del GCTPFNN.

0. Acompanya còpia del justificant de l’ingrés fet al c.c. 3025-0001-19-1401114526

0. Sol·licita el full imprès amb el programa de la Conferència (en format electrònic).

0. Sol·licita el cartell anunciador de la Conferència (en format electrònic).

Adreça electrònica a on enviar el full i/o el cartell:________________________________

Això dona dret a figurar, en la propaganda que es realitzi de la XXII CCPFSN, entre la llista d’entitats col·laboradores.

A _________________, el ____ de ____________ de 2008

Signatura

Veure en línia : + info

Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | icone statistiques visites | info visites 287582

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Donem suport   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.17 + AHUNTSIC

Creative Commons License