WEB

VII Conferència d’ASPO

:: 20 i 21 d’octubre de 2008 ::

World Trade Center de Barcelona
Darrera actualització: dimecres 1 d’octubre de 2008

L’Associació per a l’Estudi del Pic del Petroli i el Gas (ASPO en anglès: Association For the Study of Peak Oil) és una xarxa de científics interessats en determinar la data de l’impacte del pic i declivi de la producció mundial de petroli i gas, degut a les restriccions en els recursos.

ASPO és una xarxa informal que treballa amb un pressupost molt petit, però la seva veu està sent escoltada, gràcies als esforços de les diferents ASPO nacionals coordinades per ASPO Internacional des d’Uppsala, a Suècia. És possible que la seva estructura informal sigui la seva força. Això vol dir que pot dir la veritat, lliure dels constrenyiments polítics, legalistes i comercials que la majoria d’organitzacions pateixen. És evident que la qüestió de l’esgotament del petroli és molt delicada, potser l’assumpte més important al que s’enfronta el món modern.

A l’última conferència d’ASPO a Cork, Irlanda, després de la VI Conferència Internacional d’ASPO, es va decidir que la VII Conferència Internacional d’ASPO es celebraria a Barcelona.

Aquesta conferència tindrà lloc els dies 20 i 21 d’octubre de 2008, al World Trade Center de Barcelona. AEREN - ASPO Spain ja ha rebut recolzament i patrocini de l’Institut Català de l’Energia (ICAEN), una entitat pública dependent del govern autònom de Catalunya, aixi com el recolzament de l’Institut de la Salut, Treball i Ambient (ISTAS) i l’European Climate Forum.

AEREN - ASPO Spain preveu l’assistència de més de 400 persones d’arreu del món: geòlegs, científics, polítics, homes i dones de negocis i públic en general interessat en l’estudi del Pic del Petroli i el Gas.

L’idioma oficial de les conferències serà l’anglès, i també hi haurà serveis de traducció simultànea tant en català com en espanyol. La Conferència Internacional a Barcelona seguirà el mateix esquema de reunions prèvies: quatre sesions principals en els dos dies de treball, cadascun d’ells amb un Panell de Discussió i debats oberts entre els oradors i el públic.

La missió d’ASPO és:

* Definir i avaluar la dotació mundial de petroli i gas.
* Modelar l’esgotament, tenint en compte la demanda, l’economia, la tecnologia i la política.
* Elevar la consciència de les serioses conseqüències per a la humanitat.

Per a més informació, per consultar el programa o registrar-vos només cal que visiteu el seu web

També podeu descarregar-vos el dossier

Notícies Relacionades


- Entrevista a Mariano Marzo al Café de la República de Catalunya Ràdio el 22 de setembre de 2008
- Memòries Antinuclears d’un ex-regidor de l’Ajuntament d’Ascó avançament editorial publicat a Vilaweb.cat

Veure en línia : +info

Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | icone statistiques visites | info visites 287580

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Recomanem   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.17 + AHUNTSIC

Creative Commons License