WEB

Violències contra les dones en el món

Entrepobles us convida a la presentració del llibre

6 d’octubre de 2008, a les 19h
Darrera actualització: dissabte 27 de setembre de 2008

Entrepobles, us convida el proper dia 6 d’octubre a les 19 hores al Centre Cívic Pati Llimona (C/. Regomir, 3 de Barcelona), a la presentació de la publicació: “Violències contra les dones en el món: Diversitat de mirades i estratègies per afrontar-les. Elaboració d’indicadors bàsics. Reflexions i experiències”

Presentem aquest llibre, resultat d’un projecte d’investigació- acció desenvolupat durant els anys 2007 i 2008 que ha coordinat i editat Entrepobles amb el suport i finançament de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, l’Institut Català de les Dones i el Programa Barcelona Solidària de l’Ajuntament de Barcelona. Les institucions col·laboradores estan convidades a intervenir a l’acte de presentació.

En l’acte intervindran dues de les autores que han elaborat els indicadors bàsics, primera part del llibre:

- Romy Garcia, de l’organització de dones DEMUS de Perú. Responsable de la Línia Social és llicenciada en Treball Social i té experiència amb dones de zones rurals i urbanes des de una pedagogia feminista. Ha sigut integrant de la campanya “Hacia una Convención Interamericana por los Derechos Sexuales y Reproductivos”. La seva aportació ha estat en el marc del treball contra la violència en situació de conflicte i post- conflicte armat.

- Maria Jesús Pinto. És investigadora social, feminista, autora de diversos estudis sobre la violència de gènere i col·laboradora d’Entrepobles encarregada de la part d’assetjament sexual i violència de gènere en els espais laborals.

També comptarem amb la participació de dues associacions de dones que han col·laborat activament en el contingut del llibre i especialment en el capítol de “Reflexions i experiències”: Susana Pascual, de Dones x Dones; i Lucie Foissin, de Tamaia-Dones contra la violència.

19.00 h. Presentació: Entrepobles i representants de les institucions col·laboradores: Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya i Barcelona Solidària de l’Ajuntament de Barcelona.

19.30 h. Elaboració dels Indicadors bàsics: Romy Garcia i Maria Jesús Pinto

Reflexions i experiències de les associacions participants: Susana Pascual i Lucie Foissin.

Dilluns, 6 d’octubre de 2008, a les 19h


Centre Cívic Pati Llimona


C/ Regomir, 3 – Barcelona

(S’entregarà un exemplar de la publicació a les entitats i institucions que van participar en els tallers organitzats el 22, 23 i 24 d’octubre de 2007)

Veure en línia : +info

Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | icone statistiques visites | info visites 287580

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Recomanem   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.17 + AHUNTSIC

Creative Commons License