WEB

GAVÀMÓN: Mostra de Cinema pels Drets Humans Gavà 2008

17, 18 i 19 d’octubre
Darrera actualització: dimarts 30 de setembre de 2008

Del 17 al 19 d’octubre, organitzat per la Regidoria d’Igualtat i Ciuta- dania, la ciutat de Gavà celebrarà el GavàMón, una mostra de cinema pels drets humans, amb la finalitat d’obrir finestres per conèixer realitats socials diferents de la nostra que possibilitin la sensibilització, promoció i educació en els drets humans.

Aquest any 2008 la Mostra de cinema pels drets humans coincideix amb la celebració del 60è aniversari de la Declaració dels drets humans, proclamada per l’Assemblea de les Nacions Unides el 10 de desembre de 1948 i l’Any Internacional per a la Defensa dels Drets Humans al Sàhara Occidental.

En aquest marc, el GavàMón vol explicar el viatge de moltes persones per arribar “a l’altre costat” amb la idea de buscar una vida millor i més digna.

En aquesta quarta edició volem recordar l’Article 1 de la Declaració Universal dels Drets Humans "Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets. Són dotats de raó i de consciència, i els cal mantenir-se entre ells amb esperit de fraternitat."

Us adjuntem el trítptic que conté tota la informació i desitgem que sigui del vostre interès.

Veure en línia : +info

titre documents joints

Triptic_GavaMon_2008

17 d’octubre de 2008
info document : PDF
1.4 MB

Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | icone statistiques visites | info visites 287580

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Recomanem   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.17 + AHUNTSIC

Creative Commons License