WEB

Debat: "El Model de Hubbert i Cradle to Cradle" [off-ASPO]

Dimecres 22 d’octubre de 2008 17:30 hores
Darrera actualització: dilluns 20 d’octubre de 2008

El pic de Hubbert és una influent teoria que s’aproxima a l’esgotament del petroli i d’altres combustibles fòssils al llarg del temps. El cradle to cradle és aconseguir el màxim valor (social, ambiental i econòmic) mitjançant la pràctica del disseny intel·ligent.

Aprofitant que ha tingut lloc a Barcelona la VII Conferència Anual Mundial d’ASPO (Association for he Study of Pik Oil), associació que reuneix a estudiosos sobre l’energia de tot el món. El Centre de Treball i Documentació ha volgut aprofitar aquesta ocasió i hem convidat a alguns dels seus membres.

-  El secret de Hubbert (Com funciona el model) a càrrec de Ugo Bardi, professor de química a la Universitat de Florència. Membre del comitè científic de ASPO. Col·laborador habitual de "The Oil Drum". Ha escrit diferents articles sobre models de consum de recursos examinant la pesca de balenes al segle XIX.

-  El Disseny Ecoeficaç a càrrec de Ignasi Cubinyà, Biòleg de formació, amb quinze anys d’experiència en el món empresarial, en el mercat dels ingredients per la indústria alimentària i farmacèutica. Ignasi Cubiñá és soci fundador i director de EcoIntelligentGrowth s.l.

Dia 22 d’octubre de 2008 a les 17:30 hores
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona, Carrer de Regomir, 3

Després a les 19 hores, debat La Crisi Energètica: Taula Rodona amb Pedro A. Prieto, Mariano Marzo i Colin Campbell.

Organitza:

  • ecointelligentgrowthObservatori de la Crisi Energètica i les Alternatives de Societat Ajuntament de Barcelona, Medi Ambient

Recull de premsa:
- Entrevista a Pedro A. Prieto vice-president del comitè organitzador de la conferència internacional de la Asociación para el Estudio del Cenit del Petróleo (ASPO)
- Entrevista a Mariano Marzo al Café de la República de Catalunya Ràdio el 22 de setembre de 2008
- Dossier VII conferència d’ASPO


Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | icone statistiques visites | info visites 287579

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Memòria d’activitats  Seguir la vida del lloc Memòria d’activitats 2008   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.17 + AHUNTSIC

Creative Commons License