WEB

Jornades sobre Moviment per la pau

13 i 14 de Novembre de 2009.
Darrera actualització: diumenge 8 de novembre de 2009

La Federació Catalana d’ONG per la Pau (FCONGP) i l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) organitzen conjuntament les Jornades del Moviment de la pau els dies 13 i 14 de Novembre d’enguany.

El motiu de la trobada és compartir un moment i un espai per reflexionar les entitats conjuntament sobre l’estat del moviment per la pau i els reptes de futur, davant la situació mundial i amb el nou panorama a Catalunya, desprès de l’aprovació de la Llei catalana de Foment de la pau i la creació de diferents organismes, especialment l’ICIP. També es tractaria de valorar com s’han d’articular les noves relacions amb l’ICIP, co mes poden coordinar entitats i ICIP, i tanmateix saber, conèixer què n’esperen les entitats per la seva part.

La darrera vegada que hi va haver una trobada plantejada per una participació amplia, va ser el febrer del 2006, amb motiu de les Jornades "El MOVIMENT PER LA PAU A CATALUNYA" organitzades pel Departament de Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat de Catalunya. Des d’aleshores s’han produït canvis importants tant a nivell internacional com a Catalunya, que podrien incidir en els plantejaments generals que hem seguit fins ara

L’atenció que requereixen els respectius projectes que cada entitat esta desenvolupant, fa que poques vegades puguem donar-nos un temps per trobar-nosde manera distesa i amena, per conèixer-nos millor, analitzar i debatre plegats qüestions de fons que afecten al conjunt del moviment de la pau.

Per aquesta raó la Federació Catalana d’ONG per la Pau i l’Institut Català Internacional per la Pau conviden a totes les entitats que treballen per el foment i la promoció de la pau a participar a les “Jornades del Moviment de la Pau” i compartir un espai i uns moments de convivència, on poder reflexionar i debatre conjuntament sobre els plantejaments dels quals partim, identificació de noves realitats, reptes del futur, i possible adequació a nous enfocaments i estratègies per incrementar la incidència transformadora en el camp social i polític.

Esperem que participi tothom que vulgui col·laborant al seu èxit, i difonent-la i animant als membres, col·laboradors, voluntaris de les vostres entitats a participar en l’organització i en els seminaris de les Jornades!!

Hi han quatre grups de treball: Cultura i educació per la Pau, Desarmament; Militarització i seguretat; i per últim Conflictes i processos de Pau. Per mirar el tríptic clica aquí .

Cal confirmar l’assistència, abans del dimarts 10 de novembre, contactant amb l’adreça d’informació de la federacio d’ong per la pau, disponible al pdf de l’invitació.

Veure la invitació. Més informació al telf. 93. 442.28.35.

Lloc: Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona. Plaça Universitat.


Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | icone statistiques visites | info visites 285682

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Recomanem   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.17 + AHUNTSIC

Creative Commons License