WEB

:: Fòrum Social Català :: Seminari: Globalització, Militarisme i Crisi

Dissabte 30 de gener a les 12 hores a l’aula 2 de la UB, Pl. Universitat
Darrera actualització: dilluns 25 de gener de 2010

Durant la segona edició del Fòrum Social Català Joaquím Lleixà i Pere Ortega participaran al Seminari: Globalització, Militarisme i Crisi

Aquest seminari serà el proper dissabte 30 de gener a les 12 hores a l’aula 2 de la UB, Pl. Universitat

JPEG - 294.7 kB

ENGEGA EL SEGON FÒRUM SOCIAL CATALÀ. El Fòrum Social Català 2010 i la Campanya contra l’Europa del capital, la crisi i la guerra es presentaran en roda de premsa el proper dimarts dia 26 de gener a les 12h davant l’edifici de la Borsa de Barcelona (Pg. De Gràcia, 19). Dos dies després, el 28 de gener, tindrà lloc una manifestació unitària, i finalment, les principals activitats del Fòrum es duran a terme els dies 30 i 31 de gener a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona (Plaça Universitat).

En la roda de premsa hi participaran portaveus del FSCat i de la Campanya contra l’Europa del capital, la crisi i la guerra. També comptarem amb una acció de carrer per escalfar motors, i posteriorment, amb una intervenció d’un representant de la recentment creada Plataforma contra la pujada de les tarifes dels transports públics.

El segon Fòrum Social Català, al que ja s’han adherit més de 120 entitats, es celebrarà l’últim cap de setmana de gener d’aquest any i hi participaran múltiples persones, entitats i col.lectius que actualment estan treballant per combatre la crisi canviant el sistema i per construir un món just, solidari, no violent i respectuós amb el medi ambient i els seus pobles. Les principals línies temàtiques d’enguany seran:

- 1. Les causes de la crisi global (ecològica i del territori, social i econòmica, democràtica i dels pobles).
- 2. Les conseqüències de la crisi global.
- 3. Les alternatives a un món en crisi.

El 28 de Gener a les 19h, amb motiu de la reunió dels ministres de Treball de la UE, se celebrarà una manifestació unitària contra l’Europa del Capital que partirà dels Jardinets de Gràcia -sota el lema “Contra l’Europa de l’atur i la precarietat, repartim el treball i la riquesa”.

Podeu descarregar el programa en format PDF seguint aquest enllaç

Veure en línia : +info

titre documents joints

Programa FSCAT en PDF

28 de gener de 2010
info document : PDF
1.2 MB

Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | icone statistiques visites | info visites 287580

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Memòria d’activitats   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.17 + AHUNTSIC

Creative Commons License