WEB

"Contra l’oblit" concentració a El Camp de la Bota i homenatge als afusellats

dijous 22 de juliol a les 19:30 h.
Darrera actualització: divendres 16 de juliol de 2010

Un indret a la platja, el Camp de la Bota, barri marginal sembrat de barraques fins l’any 89 i objecte de l’especulació urbanística arran del Fòrum Universal de les Cultures 2004, fou el lloc on s’executaren gairebé dos milers de republicans entre els anys 1939 i 1952. La brutalitat de la repressió franquista no s’acabà amb l’extermini per raons ideològiques, ja que els cossos sense vida foren traslladats al Fossar de la Pedrera del Cementiri de Montjuïc impedint als seus familiars donar-los una digna sepultura.

És de total justícia rescatar de l’oblit aquestes 1.717 persones afusellades en aquest paratge i no permetre que un extermini com aquest entri en el perillós camp de la desmemòria històrica.

JPEG - 1.4 MB

És per això que des de la Plataforma volem retre homenatge a les víctimes dels afusellaments feixistes a El Camp de la Bota amb una concentració ciutadana que se celebrarà dijous 22 de juliol de 2010. Es llegiran els noms de les víctimes, s’encendran espelmes en el seu record, es llegiran poemes i comptarem amb actuacions teatrals, dansa…

Us convidem a tots a participar-hi.

Veure en línia : +info

Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | icone statistiques visites | info visites 287580

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Donem suport   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.17 + AHUNTSIC

Creative Commons License