WEB

Tercer any de la crisi: les expectatives de l’economia real i de l’economia financera

Dilluns 9 de maig a les 19 hores
Darrera actualització: dissabte 30 d’abril de 2011

Tothom pensa que els embolics de la crisi econòmica encara donaran força guerra, mentre ja estan provocant des de fa temps un cúmul de patiments i retrocessos socials. Val a dir que, ara per ara, s’han difuminat i amagat les responsabilitats de molts agents socials i econòmics, al temps que els grups dominants s’afanyen en recomposar els sistemes de control i legitimació política. Sovint amb una cruesa obscena, com és disminuir els impostos als rics i,d’altra banda, tancar hospitals o reduir el sou dels mestres.

Evidentment l’assumpte de la crisi té moltes cares i molts nivells. I moltes dualitats que costa destriar bé. Per exemple, aspectes estructurals i conjunturals, fonamentals i circumstancials, tendencials o esporàdics, centrals i perifèrics. I les mesures també poden ser de dretes o d’esquerres, tàctiques o estratègiques, raonables o esbojarrades, locals o globals.

En qualsevol cas, donada la bona recepció que varen tenir els actes centrats en la crisi econòmica dels dos cursos passats, us proposem reprendre els debats sobre la crisi. I hem pensat que seria oportú centrar-nos aquest cop en dues vessants essencials, per bé que no úniques. Això és, en l’àmbit real i en l’àmbit financer de la crisi econòmica.

Per parlar i debatre sobre aquestes perspectives hem convidat a dos vells amics i companys del CTD. Es tracta de Miguel Angel Lorente, excel.lent coneixedor del mon bancari i financer espanyol, i d’Albert Recio, professor de la UAB, expert en economia laboral, vocal de la Favb i incansable redactor de la revista Mientras tanto.

Moderarà l’acte Alfons Barceló, catedràtic emèrit de la Facultat d’Economia i Empresa.

Dia i hora: Dilluns 9 de MAIG a les 19h
LLOC: Centre Cívic Pati Llimona, Carrer de Regomir, 3. Baixos.

Organitza: Centre de Treball i Documentació (CTD)


Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | icone statistiques visites | info visites 287580

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Memòria d’activitats   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.17 + AHUNTSIC

Creative Commons License