WEB

Tertulia-Comiat amb el cineasta Joaquim Jordà

Una altra mirada a la realitat
Darrera actualització: dimecres 15 de març de 2006

Parodiant a Machado podríem dir “la realitat és la realitat, ho digui el President o l’home dels nassos”. Joaquim Jordà no és un cineasta convencional, el seu cinema esbrina realitats poc habituals i com Alícia busca veritats a l’altre banda del mirall. És a dir, tenim la sort de comptar amb la presència de Joaquim Jordà, de parlar del seu cinema, i a més de política, o millor dit, de prepolítica, aquella que no es fa des dels Palaus.

Lloc: Altell del restaurant Taxidermista, a la Plaça Reial, 8 (Barcelona)
Dia: dimarts 28 de març de 2006 a les 19,30 hores

JPEG - 79.3 kB
Joaquim Jordà: una altra mirada a la realitat

Joaquim Jordà, cineasta

Avui tenim entre nosaltres a Joaquim Jordà, un cineasta de mirada penetrant que retrata la realitat de manera poc convencional. Amb ell podrem parlar de cinema, dels canvis que ha patit la cultura els últims trenta anys, i també, com no, de la nostra societat, que vista a través dels ulls de Joaquim Jordà no és tan normal com alguns presenten. A més, després de la xerrada i debat, els que vulgueu ens quedarem a sopar amb ell en el mateix Taxidermista. Us esperem.

Joaquim Jordà morí el 24 de juny de 2006.

http://es.wikipedia.org/wiki/Joaquim_Jord%C3%A0


Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | icone statistiques visites | info visites 287580

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Memòria d’activitats  Seguir la vida del lloc Memòria d’activitats 2006   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.17 + AHUNTSIC

Creative Commons License