WEB

Setmana Global d’Acció Contra el Deute Extern (14-21 Octubre 2007)

Convocatòria de reunió pel 19 de juny
Darrera actualització: dijous 14 de juny de 2007

Al Fòrum Social Mundial de Nairobi, el passat mes de gener, moviments de deute d’arreu del món van acordar tirar endavant la convocatòria d’una Setmana Global d’Acció Contra el Deute Extern, del 14 al 21 d’Octubre, coincidint, entre d’altres, amb les reunions anuals del Banc Mundial i el FMI a Washington i amb el Dia d’Acció Global contra la Pobresa (17 d’octubre, dia de la “banda blanca”).

Des de la campanya “Qui deu a qui?” (QDQ) hem pensat que aquesta pot ser una molt bona oportunitat per treballar plegades entitats, grups, col·lectius d’arreu de Catalunya i l’Estat espanyol (crear xarxa), que no només lluitem per l’abolició del Deute Extern sinó per temes com la sobirania alimentaria, la pobresa, la situació de les dones, de la joventut, els impactes de les transnacionals, immigració...etc. Lluites que d’una o altra manera “es toquen” i tenen molts punts en comú amb la lluita per l’abolició del Deute Extern.

A la declaració de Nairobi, es van donar algunes pistes de com podia ser la Setmana d’Acció contra el Deute, però nosaltres pensem que l’hem d’adaptar a la nostra realitat tot barrejant jornades de formació, espais de debat i reflexió, accions de carrer ,...etc.

El passat 29 de maig vam fer a Barcelona una primera reunió per a preparar aquesta Setmana d’Acció, a la que van assistir nombroses entitats i xarxes catalanes (us enviem adjunta l’acta d’aquella reunió amb algunes de les idees que van sorgir). La principal conclusió d’aquella primera reunió és que volem tirar endavant amb la convocatòria, i que aquesta sigui un espai de trobada i denúncia per a tots i totes. Pot semblar que l’octubre està molt lluny, però ens queda molta feina per fer. És per tot això que us tornem a convocar en una segona trobada pel dia 19 de juny, a les 19:30h a l’SCI (c/ Carme 95, baixos) per continuar debatint debatre com tirar endavant aquesta convocatòria a Catalunya.

La idea és que entre tots i totes puguem anar definint aquesta setmana d’acció contra el deute, amb l’objectiu de poder tirar endavant amb una setmana de mobilitzacions el més unitària possible i juntament amb altres moviments que treballen no només deute extern.

És molt important que vingueu per tal que entre tots i totes puguem tirar endavant aquest projecte de movilització global.

Recordeu: 19 DE JUNY 19:30 HORES AL SCI (C. CARME 95)

L’ordre del dia incloura, entre altres: (definit a la primera trobada del 29 de maig, ver acta adjunta):

• Lema(es) i eix(os) temàtic(s) de la convocatòria de la Setmana d’Acció

• Espai de referència (recuperar un espai públic) i altres espais (escoles, universitats)

• Tipus d’accions (formatives, lúdiques, reivindicatives...)

• Incidència Política (pre-campanya electoral)

• Estratègia general de mitjans de comunicació.

• Continuitat (rel. Fòrum Social Mundial i Fòrum Social Català)

Adjuntem:

- Acta de la primera trobada del 29 de maig

- Convocatòria Setmana d’Acció Global contra el Deute Extern (FSMNairobi)

Veure en línia : + info

Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | icone statistiques visites | info visites 285682

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Recomanem   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.17 + AHUNTSIC

Creative Commons License