WEB

I Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya

CINEBAIX · Del 18 al 21 d’octubre de 2007
Darrera actualització: divendres 19 d’octubre de 2007

SODEPAU i el Cinebaix celebraran del 18 al 21 d’octubre de 2007 la primera Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani a Catalunya, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i Beirut DC, l’associació de cineastes, organitzadora del Ayam Beirut Al Cinema’iya Film Festival (Festival Cinema Days of Beirut).

La mostra, que aposta pel cinema com a eina d’educació pel desenvolupament, projectarà durant aquests quatre dies una selecció de vuit llargmetratges (de ficció i documentals). Tots els títols són produïts per directors marroquins, egipcis, algerians, palestins i libanesos, i es podran veure a Catalunya o a l’Estat per primera vegada. Cada projecció anirà acompanyada d’un debat posterior amb el seus creadors, amb l’objectiu d’apropar a la població catalana les problemàtiques dels països del sud i l’est de la Mediterrània.

La mostra de cinema neix amb l’apadrinament del Ayam Beirut Al Cinema’iya Film Festival, un certamen que des de fa quatre anys aposta per la producció i la promoció de la filmografia àrab al Líban i a la resta del món. Està organitzat pel Beirut Development Cinema, una entitat fundada a Beirut l’any 1999 per un grup de cineastes i artistes amb l’objectiu general de donar suport als productors àrabs independents.

Podeu consultar el programa visitant la web de Cinebaix

Veure en línia : + info

Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | icone statistiques visites | info visites 287582

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Recomanem   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.17 + AHUNTSIC

Creative Commons License